Τηλέφωνο: 2645026189 | 6946304330
29
MAY
2013

Αισθητικές/Δερματοχειρουργικές επεμβάσεις στο δέρμα

Στο αίτημα των χρηστών υπηρεσιών υγείας για καλύτερη και μεγαλύτερης διάρκειας ζωή, η δερματολογία έρχεται αρωγός στις υπόλοιπες ειδικότητες, εξασφαλίζοντας την καλή εικόνα του καθρέφτη του σώματος που είναι το δέρμα.

Σήμερα και με την εξέλιξη της βιομηχανίας φαρμάκων και καλλυντικών αλλά και τις ποικίλες συσκευές  επεμβατικών χειρισμών οι δερματολόγοι και οι πλαστικοί χειρουργοί έχουν πολλά περισσότερα όπλα για την αντιμετώπιση των ιατρικών αλλά και των αισθητικών απαιτήσεων των ασθενών τους. Τα περισσότερα περιστατικά που ζητούν δερματοχειρουργική-αισθητική παρέμβαση σχετίζονται είτε με νεοπλάσματα του δέρματος όπως το μελάνωμα και τα επιθηλιώματα είτε με τη φωτογήρανση και τις εκδηλώσεις της (ρυτίδες, πανάδες, υπερκερατώσεις κ.α) Η βαθιά γνώση της φυσιολογίας του δέρματος αλλά και των παθολογικών καταστάσεων που μπορεί αυτό να παρουσιάσει, η απαιτούμενη προσοχή στις περιβαλλοντικές επιδράσεις και ιδιαίτερα στην ηλιακή ακτινοβολία και η σωστή χρήση των κατάλληλων για κάθε περίπτωση ιατρικών-αισθητικών συσκευών εγγυάται το επιθυμητό αποτέλεσμα με τις λιγότερες δυνατές επιπλοκές.

 • Peeling –χημική απολέπιση

  Βοτουλινική τοξίνη

  Εμφυτεύματα αύξησης όγκου μαλακών μορίων

  Lasers και πηγές φωτός

  Αυτόλογο πλάσμα- PRP

  Μεσοθεραπεία

  Λιπόλυση

  Επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής με κρημνούς και μοσχεύματα

  Επεμβάσεις μεταμόσχευσης τριχοθυλακίων για την αντιμετώπιση της αλωπεκίας

  Σκληροθεραπεία για ευρυαγγείες και κιρσούς

 • Το βασικότερο που πρέπει να προσέχουμε για τη διατήρηση μιας νεανικής επιδερμίδας αλλά και για την αποφυγή νεοπλασμάτων του δέρματος είναι η λογική και με προστασία έκθεση στον ήλιο από μικρή ηλικία. Πολλοί ασθενείς τονίζουν ότι αποφεύγουν την έκθεση τα τελευταία χρόνια, σχεδόν όλοι όμως παραδέχονται την υπερέκθεση στο παρελθόν και μάλιστα χωρίς ηλιοπροστασία

Leave a Reply

*